Vloeren

Bij Rhetap vindt u het grootste vloerenassortiment van de hele Veluwe. In samenwerking met onze gespecialiseerde medewerkers vindt u altijd de juiste, gewenste ondergrond. Wij kunnen u voorzien van onderstaande vloersoorten.

Tapijt

Tapijt biedt meerdere voordelen. Het is onder andere veilig, zacht, warm kleurrijk en geluidsverbeterend. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn bij Rhetap.

PVC vloeren

Tegenwoordig zijn PVC vloeren veelgebruikte designvloeren bij architecten en projectinrichters. Rhetap biedt deze sterke en makkelijk te onderhouden vloer in vele varianten aan.

Laminaatvloeren

Laminaat heeft een unieke en authentieke uitstraling. Bij Rhetap heeft u de keuze uit veel laminaatvloeren. Deze zijn mooi, makkelijk te leggen, hygiënisch en slijtvast. Benieuwd naar ons aanbod?

Parket

De parketvloeren van Rhetap zijn uiterst duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Kies voor een authentieke, houten vloer en geef uw woning de gewenste unieke uitstraling.

Vinyl

Met vinyl kiest u voor een zachte kunststof vloer. Vinylvloeren zijn eenvoudig in onderhoud, comfortabel aan de voeten en deze vloeren voorkomen harde contactgeluiden. Bij Rhetap heeft u een gigantische keus qua kleuren en dessins.

Marmoleum

Marmoleumvloeren zijn voornamelijk populair bij bijvoorbeeld ziekenhuizen en scholen. De vloeren zijn hygiënisch, slijtvast en geluidsreducerend. Rhetap biedt deze ondergrond in verschillende vormen en kleuren.

Schoon-/droogloopmatten

Schoon-/droogloopmatten zijn essentieel voor het behoud van uw vloer. Ga beschadigingen of vuil tegen met een door Rhetap op maat gemaakte schoonloopmat.