Raamdecoratie

Ook op het gebied van raamdecoratie zijn wij de grootste in de wijde omgeving. Door de samenwerking met vier gerenommeerde merken biedt Rhetap u een zeer ruime keuze op het gebied van:

Rolgordijnen

Hang een rolgordijn voor het raam om uw ruimte af te dekken tegen de zon. Bij Rhetap beschikbaar in verschillende soorten en kleuren.

Vouwgordijnen

Stijlvol uw raam bekleden met één van onze vouwgordijnen. Vind het gordijn dat bij uw woning past en vouw het gordijn op tot een pakketje. Het vouwgordijn is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Horizontale/verticale jaloezieën

Met een jaloezie bepaalt u zelf óf en hoeveel licht u doorlaat. De lamellen zijn handmatig open en dicht te draaien en in hoogte verstelbaar. Rhetap biedt een uiterst ruime keuze op dit gebied.

Plisségordijnen

Plisségordijnen zijn stijlvol en een eye-catcher, maar kunnen ook zonder problemen weggewerkt worden. Ondervind alle mogelijkheden bij Rhetap.

Paneelgordijnen

Meerdere gordijnen achter elkaar aan rails gehangen: de paneelgordijnen van Rhetap zijn een uiterst fraaie oplossing voor uw woning. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Dakraamproducten

Voor uw dakraam zijn de mogelijkheden tegenwoordig enorm. Rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieën: een kleine greep uit de grote groep. Kom eens langs bij Rhetap en ondervind wat allemaal mogelijk is.