Horren

’s Zomers een huis vol vliegen, wespen en ander vliegend ongedierte, we kennen het allemaal. In samenwerking met Rhetap bent u echter in staat al deze insecten buiten te laten. Wij kunnen u voorzien van elke gewenste hor: van het standaardwerk tot aan de zeer luxe varianten. Voor elk raam is er een oplossing. Wij kunnen u onder andere helpen bij het aanschaffen van:

Rolhorren

Met een rolhor van Rhetap bent u ervan verzekerd dat vliegende insecten buiten blijven. Onze rolhorren zijn eenvoudig te plaatsen voor ramen en deuren.

Vaste hordeuren

De vaste hordeur is nog altijd de meest betrouwbare in zijn soort. Deze deur is eenvoudig te plaatsen maar doet zijn werk nog altijd uitstekend. Bij Rhetap helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Plisséhordeuren

De plisséhordeur wordt open of dicht geschoven. Hierdoor blijft de deur staan op elke gewenste stand. Ook bij grotere openingen biedt de plisséhordeur uitkomst.

Inzethorren

De inzethor is uitermate geschikt voor een zogenoemd draaikiepraam. Voorkom ongewenst ongedierte met een inzethor van Rhetap.