Gordijnen / Vitrage

Gordijnen en vitrages geven warmte en sfeer of hangen puur ter decoratie voor uw ruit. Bij Rhetap vindt u hierin het grootste assortiment van de Veluwe. Ook bieden wij u de meeste confectiemogelijkheden: alle mogelijke plooien vindt u in onze showroom.

Inbetween

Inbetweens zijn relatief dunne gordijnen. Het woord zegt het al. Een stof tussen gordijnen en vitrage met een prachtige en ruimtelijke uitstraling.

Verduisteringsgordijnen

Tegenwoordig zijn verduisteringsgordijnen uiterst populair in bijvoorbeeld slaapkamers. Deze dikkere gordijnen zijn verduisterend. U vindt bij ons diverse soorten en kleuren.

Vitrage

In combinatie met overgordijnen kan een vitrage een mooi geheel vormen. Dit product geeft ook in slaapkamers veel privacy. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Rhetap?

Confectiemogelijkheden

Rhetap biedt vele soorten confectiemogelijkheden. Van een standaard vlinderplooi tot confectie op zeilringen. Van een bedsprei tot een tafellaken. Hét vak dat Rhetap als geen ander beheerst.

Rails

Ook op het gebied van rails is Rhetap uw perfecte partner. Wij beschikken over aluminium rails in alle soorten, kleuren en maten. Wij kunnen rails tot een lengte van 7 meter uit één stuk leveren met vaste bochten die terplaatse gebogen worden.

Roedes

Hang uw gordijn of vitrage aan een exclusieve roede. Rhetap kent een zeer groot assortiment aan roedes in verschillende kleuren, diktes en materialen.

Leveranciers

Eén van onze leveranciers is A House of Happiness.