Buitenzonwering

Bij Rhetap is alles mogelijk op het gebied van buitenzonwering. Wij bieden een ruim assortiment aan, waarbij de kleurmogelijkheden ongekend zijn. Onze medewerkers verrichten graag het meet- en later monteerwerk voor u. Alles is mogelijk bij Rhetap!

Terrasschermen

Bij bredere gevels is een terrasscherm dé oplossing. De zon wordt volledig van uw terras geweerd, zonder dat de doorloop wordt gehinderd. Bekijk ons aanbod in de showroom.

Rolluiken

Met de rolluiken van Rhetap blokkeert u niet alleen de zon: ook inbrekers en harde geluiden zullen moeite hebben uw woning binnen te komen. Voor winkels is een rolluik het perfectie isolatiemateriaal. Ondervind alle voordelen in onze showroom in Barneveld.

Screens

Een screen is een stijlvolle oplossing om de zonsinval te weren. Van binnenuit heeft u een goed zicht naar buiten, andersom is dit volkomen uitgesloten. Benieuwd?

Markiezen

Ga voor de klassieke, romantische uitstraling en kies een Rhetap-markies. Onze schitterende markiezen zijn leverbaar in vele kleuren en dessins. Bezoek onze showroom voor de mogelijkheden.